• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Kuchnia afrykańska: Jollof rice i injera

Obojętnie od tego, gdzie ma odszukać się blog, jego założenie wymaga od użytkownika rejestracji, lub posiadania konta pocztowego. Pragnąc na przykład prowadzić blog w Onet lub związanym z Google Bloggerze należy posiadać nazwę użytkownika oraz hasło, które dają dostęp również do skrzynki e-mail, jak i do bloga. Blogger jest nadzwyczaj prosty, jeśli gra toczy się o rozpoczęcie – wolno to zrobić ledwo kilkoma kliknięciami. Po rejestracji po prostu wpisuje się tytuł, ustala się adres strony, na jakiej będzie znajdował się blog i wybiera się szablon. Witryna działa nadzwyczaj ekspresowo i nie zawiesza się – przetestuj http://zacheta-gallery.waw.pl/. Edycja jest nadzwyczaj prosta i oferuje ciekawe rozwiązania. Zaletą Bloggera jest przy tym zrozumiały układ, obecność skrótów, zezwalających na wprowadzanie przemian z ekranu bloga, nie wyłącznie panelu administrowania. Przede wszystkim niemniej jednak blog w Google nie ma reklam, a dobór akcesoriów jest kwestią wyboru, co powoduje, że na monitorze jest niezmiernie czytelny. Zarazem proponuje on wszelkie funkcje, których oczekuje użytkownik: sprawdzanie pisowni, wklejanie zdjęć oraz plików video.

1. Sprawdź tutaj

2. Zobacz teraz

Kuchnia afrykańska: Jollof rice i injera

Categories: Kulinaria

Comments are closed.